Вчитување ...
Device

ReplayTV Интерактивна Телевизија

Промотивно 7 дена бесплатно ReplayTV интерактивна телевизија со 7 дена снимање

170+ Канали
7 дена снимање

Креирај Профил

Веќе сте регистрирани? Најави се

Внесете Емаил
Внесете Лозинка
Внесете Лозинка

REPLAY TV & GLEY
 • Replay TV

  • до 200 HD канали
  • Gley
  • 1 Replay TV Ресивер
  • 2 Android™ уреди

 • Спортски канали ↴

  • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5)
  • Аrena Premium (1, 2, 3)
  • Eurosport (1,2)
  • Sport klub (HD,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10)
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
 • Договорна обврска 24м

Во цените е вклучен ДДВ

Плати Сметка

Внесете Број на сметка

Мој Портал

Внесете телефонски број

Нашите социјални мрежи

Facebook

kdskabelnet

Instagram

@kdskabelnet

Twitter

@kdskabelnet

LinkedIn

KDS Kabelnet

YouTube

kdskabelnet

Skype

kabelnet-tehnika

Најгоре