Вчитување ...

Дигитална Телевизија

STANDARD
 • DTV 200+ HD канали

 • 1 DTV опреми

  • ресивер или модул
 • Спортски канали

  • Arena
  • Eurosport
  • Sport klub
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
  • PINK
 • Договорна обврска 24м

Наредна ДТВ
 • Доплата за
  Наредна Картица
  или
  Нареден Ресивер
Pink Канали
 • 30+ Канали
 • +100 денари за секоја картица
Во цените е вклучен ДДВ

Плати Сметка

Внесете Број на сметка

Мој Портал

Внесете телефонски број

Нашите социјални мрежи

Facebook

kdskabelnet

Instagram

@kdskabelnet

Twitter

@kdskabelnet

LinkedIn

KDS Kabelnet

YouTube

kdskabelnet

Skype

kabelnet-tehnika

Најгоре