Вчитување ...
Device

ReplayTV Интерактивна Телевизија

Промотивно 7 дена бесплатно ReplayTV интерактивна телевизија со 7 дена снимање

170+ Канали
7 дена снимање

Креирај Профил

Веќе сте регистрирани? Најави се

Внесете Емаил
Внесете Лозинка
Внесете Лозинка

MAX&REPLAY TV&GLEY
 • Интернет 50/30 Mbp/s

 • ДТВ 170+ HD Канали

 • 2 DTV Опреми

  • ресивер

  • CA Modul

 • Replay & Gley

  • 1 ресивер
 • Спортски Канали

  • Arena
  • Eurosport
  • Sport Club
 • Можност за избор

  • 2 Месеци без претплата
  • Субвенција за опрема
 • Договорна Обрска 24 Месеци

Combo&Replay TV&Gley
 • Интернет 30/15 Mbp/s

 • ДТВ 200+ HD Канали

 • 2 ДТВ Опреми

  • ресивер

  • CA module

 • Replay & GLEY

  • 1 Ресивер
 • Спорски Канали

  • Arena

  • Eurosport

  • Sport Club

 • Можност за избор ↴

  • 2 месеци без претплата

  • Субвенција за опрема

 • Договорна Обврска 24 Месеци

Lite & Replay TV & Gley
 • Интернет 15/7 Mbp/s

 • DTV 200+ HD Канали

 • 1 ДТВ Опрема

  • ресивер или CA module

 • Replay & GLEY

  • 1 ресивер
 • Спортски Канали

  • Arena

  • Eurosport

  • Sport Club

 • Можност за избор

  • 2 месеци без претплата

  • Субвенција за опрема

 • Договорна Обрска 24 Месеци

REPLAY TV & GLEY
 • Replay TV

  • до 200 HD канали
  • Gley
  • 1 Replay TV Ресивер
  • 2 Android™ уреди

 • Спортски канали ↴

  • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5)
  • Аrena Premium (1, 2, 3)
  • Eurosport (1,2)
  • Sport klub (HD,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10)
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
 • Договорна обврска 24м

Во цените е вклучен ДДВ

Плати Сметка

Внесете Број на сметка

Мој Портал

Внесете телефонски број

Нашите социјални мрежи

Facebook

kdskabelnet

Instagram

@kdskabelnet

Twitter

@kdskabelnet

LinkedIn

KDS Kabelnet

YouTube

kdskabelnet

Skype

kabelnet-tehnika

Најгоре