Вчитување ...
Phone

Најдобар избор за Електронски комуникации

КДС Кабелнет и Греен ви нудат најдобри услуги насекаде во Македонија

Icon

Интернет

Брзина 200/200 mbps

Icon

Телевизија

170+ Канали

Icon

Green Mobile

Неограничени разговори, смс, интернет

Icon

Интерактивна Телевизија

ReplayTV + Gley

Icon

Фиксна Телефонија

Неограничени Разговори

Icon

Опрема

Купи опрема на рати

Популарни Пакети

SPEED OPTIK
 • DTV 200+ HD канали

 • Интернет 200/200 Mbp/s

 • 2 DTV опреми

  • ресивер
  • модул
 • Спортски канали ↴'

  • Arena
  • Eurosport
  • Sport klub
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
 • Replay TV 2 конекции

 • Можност за избор ↴

  • 2 месеци без претплата
  • Субвенција за опрема
  • 24 месеци PINK канали гратис
 • Договорна обврска 24м

POWER OPTIK
 • DTV 200+ HD канали

 • Интернет 100/100 Mbp/s

 • 2 DTV опреми

  • ресивер
  • модул
 • Спортски канали ↴

  • Arena
  • Eurosport
  • Sport klub
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
 • Replay TV 2 конекции

 • Можност за избор↴

  • 2 месеци без претплата
  • Субвенција за опрема
  • 24 месеци PINK канали гратис
 • Договорна обврска 24м

MAX
 • DTV 200+ HD канали

 • Интернет 50/25 Mbp/s

 • 2 DTV опреми

  • ресивер
  • модул
 • Спортски канали ↴

  • Arena
  • Eurosport
  • Sport klub
 • Можност за избор↴

  • 2 месеци без претплата
  • Субвенција за опрема
  • 24 месеци PINK канали гратис
  • Вклучени ТВ канали во изборна тарифа
  • HBO HD
  • HBO 2HD
  • HBO 3 HD
 • Договорна обврска 24м

Device

ReplayTV Интерактивна Телевизија + GLEY

Промотивно 7 дена бесплатно ReplayTV интерактивна телевизија со 7 дена снимање

170+ Канали
7 дена снимање

Green Mobile 

Green XL PRO
 • 5G конекција

 • Неограничен национален интернет

 • Неограничени национални минути

 • Неограничени национални СМС

 • 2GB интернет во роаминг

 • 50 мин меѓународни разговори

 • 100 СМС кон странство

 • 2 пакети по избор од 30 дена

  • 50 мин кон странство

   IZBOR 50MS на 145265

  • 15GB интернет во роаминг Балкан

   IZBOR BALKAN 15GB на 145265

  • 10GB интернет во роаминг (VF+TAG)

   IZBOR 10GB на 145265

  • 200 МБ интернет во роаминг (EU, USA, Russia)
  • IZBOR 200 MB на 145265
  • 50 мин во роаминг

   IZBOR 50M на 145265

 • Избор

  • 4 месеци гратис 6/12/18/24
  • 13000 Буџет

Green L PRO
 • 5G конекција

 • Неограничен национален интернет

 • Неограничени национални минути

 • Неограничени национални СМС

 • NetSef до 100GB

 • Избор ↴

  • 3 месеци гратис 8/16/24
  • 9000 Буџет
Green M PRO
 • 5G конекција

 • 30 GB

  Неограничен национален интернет

 • Неограничени национални минути

 • Неограничени национални СМС

 • Пакет по Избор од 30 дена ↴

  • 30 минути кон странство↴

   IZBOR 30MS на 145265

  • 15GB Интернет во роаминг Балкан↴

   IZBOR BALKAN 15GB на 145265

  • Промотивно:5GB Интернет во роаминг (VF+TAG)↴

   IZBOR 5GB на 145260

  • 5G Конекција↴

   IZBOR 5G PAKET на 145265

 • Избор ↴

  • 3 месеци гратис 8/16/24
  • 6000 Буџет
GREEN M+ & KDS
 • 5G конекција

 • Неограничен национален интернет

 • Неограничени национални минути

 • Неограничени национални СМС

 • NetSef до 100GB

 • 4000 Буџет

Партнери

Плати Сметка

Внесете Број на сметка

Мој Портал

Внесете телефонски број

Нашите социјални мрежи

Facebook

kdskabelnet

Instagram

@kdskabelnet

Twitter

@kdskabelnet

LinkedIn

KDS Kabelnet

YouTube

kdskabelnet

Skype

kabelnet-tehnika

Најгоре