Вчитување ...

Листа на тв канали

# Име Јазик Фрекфенција LCN
МТВ 1 Македонски 666 1
CARTOON NETWORK Англиски 706 401
Cartoonito Англиски 706 402
DM SAT Српски 714 608
Russia DOQ Англиски 746 514
HRT 1 HD Хрватски 690 102
FAN TV Бугарски 714 615
Planeta Folk Бугарски 714 616
СИТЕЛ Македонски 666 3
АЛФА ТВ Македонски 666 7
KOPERNIKUS 2 Српски 722 611
SVET PLUS Српски 722 609
VIASAT NATURE HD Англиски 698 505
EXTREME SPORT Англиски 698 310
STAR LIFE Англиски 682 202
STAR CRIME Англиски 682 203
НАША ТВ Македонски 674 14
CINEMANIA HD Српски 682 209
MTV HITS Англиски 714 601
MTV DANCE Англиски 714 602
MTV 90s Англиски 714 603
MTV 00s Англиски 714 605
MTV 80s Англиски 714 606
AMC Balkan Англиски 682 208
JIM JAM Англиски 706 403
PLANETA TV Бугарски 714 613
RTS SVET HD Српски 690 101
МТВ СОБРАНИСКИ Македонски 666 2
DISCOVERY CHANNEL Англиски 698 501
КАНАЛ 5 Македонски 666 5
ТЕЛМА Македонски 674 9
NATIONAL GEOGRAPHIC Англиски 730 504
ANIMAL PLANET Англиски 698 503
EUROSPORT HD Српски 690 308
EUROSPORT 2 HD Српски 690 309
SPORT KLUB 1 HD Хрватски 690 301
SPORTKLUB 2 HD Хрватски 690 302
VIASAT EXPLORER HD Англиски 706 506
VIASAT HISTORY HD Англиски 706 507
TV 1000 Англиски 682 207
TRING COMEDY Албански 730 217
TLC Англиски 698 509
SPORT KLUB 3 HD Хрватски 690 303
OTV VALENTINO Српски 722 612
JOLLY HD Албански 730 219
Star Англиски 682 201
STAR MOVIES Англиски 682 204
DESIRE [+18] Англиски 738 909
Bizarre [+18] Англиски 730 911
AXN Англиски 682 210
ALSAT M Македонски 674 16
EroXXX HD [+18] Англиски 730 908
24 KITCHEN Англиски 698 512
24 ВЕСТИ Македонски 754 8
WORLD OF FASHION HD Англиски 722 701
СОНЦЕ ТВ Македонски 674 13
TRING SUPER HD MK Албански 730 214
TRING ACTION MK Албански 730 216
TRING LIFE Албански 730 215
TRING FANTASY MK Албански 730 218
АЛФА ТВ HD Македонски 746 21
AL JAZEERA BALKANS HD Српски 738 106
Investigation Discovery Xtra HD Англиски 722 516
CNN Англиски 738 110
Da Vinci Learning Англиски 706 511
Sport Klub Golf Српски 722 307
МТВ 1 HD Македонски 674 18
MTV Adria Српски 746 604
МТВ Собраниски HD Македонски 754 19
Сител HD Македонски 746 20
Vavoom Македонски 722 407
History Англиски 730 508
Lov i Ribolov Српски 698 510
Кабелнет ИНФО HD Македонски 666 100
ТВ ШЕЊА HD Албански 706 17
Kopernikus 1 Српски 722 610
Grand TV Српски 722 607
N1 HD Српски 722 104
b92 HD Српски 738 105
HRT 3 HD Хрватски 738 103
Happy TV Српски 754 117
ТЕРА ТВ HD Македонски 754 11
Cinemax HD Англиски 682 205
Cinemax 2 HD Англиски 682 206
FastandfunBox HD Англиски 698 311
FilmBox Plus Англиски 682 221
FilmBox Extra HD Македонски 682 220
FightBox HD Англиски 690 312
FilmBox Arthouse Англиски 682 222
DocuBox HD Македонски 698 515
Grand 2 Српски 714 618
Pikaboo Македонски 706 408
Prva TV Српски 738 114
Prva Max Српски 738 115
Prva World Српски 738 116
Happy Reality 1 Српски 738 118
Happy Reality 2 Српски 738 119
SPORT KLUB 4 HD Хрватски 754 304
SPORT KLUB 5 HD Хрватски 754 305
SPORT KLUB 6 HD Хрватски 754 306
FashionBox Англиски 722 704
IDJ TV HD Српски 706 617
SK Fight Хрватски 690 313
МРТ 2 Албански 666 15
МРТ 3 HD Македонски 666 4
МРТ 4 Македонски 666 12
МРТ 5 Македонски 666 6
RTS 1 HD Српски 754 120
RTS 2 HD Српски 754 121
RTS 3 HD Српски 746 122
Nova S HD Српски 722 123
Epic Drama HD Српски 754 213
SK Esports Српски 738 315
Balkan Music TV Македонски / Бугарски 746 619
Nat Geo Wild Англиски 722 518
Bunga Bunga [+18] Англиски 730 910
HGTV HD Англиски 746 519
Телма HD Македонски 634 23
Канал 5 HD Македонски 650 22
Arena Sport 1 HD Српски 666 316
Arena Sport 2 HD Српски 674 317
Arena Sport 3 HD Српски 722 318
Arena Sport 4 HD Српски 714 319
Arena Sport 5 HD Српски 746 320
Brainz Српски 634 520
Arema Premium 1 HD Српски 634 321
Arena Premium 2 HD Српски 642 322
Arena Premium 3 HD Српски 650 323
Pink Plus Српски 658 801
Pink Extra Српски 658 802
Pink Film Српски 658 803
Pink Serije Српски 658 804
Pink Music Српски 658 805
Pink Music 2 Српски 658 806
Pink Folk Српски 658 807
Pink Folk 2 Српски 658 808
Pink Hits Српски 658 809
Pink Hits 2 Српски 658 810
Bravo Music Српски 658 811
Pink Koncert Српски 658 812
City Play Српски 658 813
Pink&Roll Српски 658 814
Pink Show Српски 658 815
Pink Zabava Српски 658 816
Pink World Српски 658 817
Pink Fashion Српски 658 818
Pink Reality Српски 658 819
Pink Erotic Англиски 834 912
Pink Erotic 2 Англиски 634 913
Pink Erotic 3 Англиски 634 914
Pink Erotic 4 Англиски 642 915
Pink Erotic 5 Англиски 642 916
Pink Erotic 6 Англиски 650 917
Pink Erotic 7 Англиски 650 918
Pink Erotic 8 Англиски 650 919
SPORT KLUB 7 HD Хрватски 658 326
SPORT KLUB 8 HD Хрватски 634 327
SPORT KLUB 9 HD Хрватски 642 328
SPORT KLUB 10 HD Хрватски 650 329
Nova Sport HD Српски 642 324
Balkan Trip Српски 754 521
Sport Klub HD Српски 650 325
Toxic TV HD Српски 754 620
Toxic Rap HD Српски 754 621
Toxic Folk HD Српски 754 622
Arena Fight HD Српски 674 314
Hit Mix Music HD Бугарски 746 623
Prva Plus HD Српски 698 111
Prva Kick HD Српски 690 112
Prva Life HD Српски 698 109
Prva Files HD Српски 698 108
Arena Esport HD Српски 674 330
Agro TV HD Српски 746 522
Balkanika Бугарски 714 614
ExYu Melody Српски 690 624
Folk Melody Српски 674 625
Eg Melody Српски 674 626
Pop Melody Српски 666 627
Hits Melody Српски 674 628
TRT TURK HD Турски 650 107
Tring Planet Албански 746 513
Tring History Албански 754 517
HBO HD Англиски 730 225
HBO 2 HD Англиски 706 226
HBO 3 HD Англиски 738 227

Плати Сметка

Внесете Број на сметка

Мој Портал

Внесете телефонски број

Нашите социјални мрежи

Facebook

kdskabelnet

Instagram

@kdskabelnet

Twitter

@kdskabelnet

LinkedIn

KDS Kabelnet

YouTube

kdskabelnet

Skype

kabelnet-tehnika

Најгоре